Herstel boswegen en bospaden rond Zeewolde

Staatsbosbeheer is in Zeewolde druk bezig met herstel van een aantal paden die kapot zijn gereden bij de boswerkzaamheden van de afgelopen maanden, eerst vanwege de houtoogst en toen door het planten van honderdduizenden nieuwe bomen. Het herstel van de paden is onderdeel van het reguliere bosbeheer. Het herstel wordt echter pas uitgevoerd als de […]

Staatsbosbeheer is in Zeewolde druk bezig met herstel van een aantal paden die kapot zijn gereden bij de boswerkzaamheden van de afgelopen maanden, eerst vanwege de houtoogst en toen door het planten van honderdduizenden nieuwe bomen.

Het herstel van de paden is onderdeel van het reguliere bosbeheer. Het herstel wordt echter pas uitgevoerd als de andere werkzaamheden achter de rug zijn en als het weer het toelaat. Om het gras op de paden de kans te geven te ontkiemen verzoeken we iedereen de komende twee weken nog niet gebruik te maken van de paden. Het herstel betreft in het totaal zo’n 60 kilometer aan wandel- en beheerpaden.

Een deel ligt in het bos rond het beheerkantoor aan de Groenewoudseweg, het hondenlosloopgebied bij de Dasselaarweg en het gebied rond “de Blauwe Diamant”.

Bij voorbaat dank.

Zoek