Beverpraamsafari’s geannuleerd

I.v.m. de overlast van waterplanten in het Horsterwold is Staatsbosbeheer helaas genoodzaakt om de laatste excursies van dit seizoen met de beverpraam te laten vervallen. Door de weersomstandigheden groeien de waterplanten dermate hard dat dit problemen oplevert met de motor van de boot. De excursies zijn omgezet naar avondwildsafari’s door de Stille Kern. De excursies […]

I.v.m. de overlast van waterplanten in het Horsterwold is Staatsbosbeheer helaas genoodzaakt om de laatste excursies van dit seizoen met de beverpraam te laten vervallen. Door de weersomstandigheden groeien de waterplanten dermate hard dat dit problemen oplevert met de motor van de boot.

De excursies zijn omgezet naar avondwildsafari’s door de Stille Kern.
De excursies vinden plaats op  vrijdag 14 september, vrijdag 21 september, vrijdag 28 september en vrijdag 5 oktober 2018.

Zoek