Horsterveer – winterschema

Vanaf 1 november 2018 tot 1 maart 2019 vaar het fiets- en voetveer “FLE-GEL” niet op de zaterdag, zondag en tijdens de feestdagen. Na 1 maart gaat het normale vaarrooster weer in. De “FLE-GEL” vaart al sinds 1993 tussen Zeewolde en Strand Horst en is de ideale manier voor fietsers en voetgangers om de oversteek […]

Vanaf 1 november 2018 tot 1 maart 2019 vaar het fiets- en voetveer “FLE-GEL” niet op de zaterdag, zondag en tijdens de feestdagen. Na 1 maart gaat het normale vaarrooster weer in.

De “FLE-GEL” vaart al sinds 1993 tussen Zeewolde en Strand Horst en is de ideale manier voor fietsers en voetgangers om de oversteek tussen deze twee plaatsen te maken. Het veer biedt plaats aan 325 passagiers en is eigendom van de gemeenten Zeewolde, Ermelo en Harderwijk. ODV Maritiem B.V. exploiteert van 1 januari 2017 de verbinding.

Meer informatie: www.veerpontzeewoldehorst.nl

 

Zoek