Wegwerkzaamheden Nijkerkerbrug

In de nacht van 7 op 8 januari is de Nijkerkerbrug (N 301) van 23.59 tot 06.00 uur in beide richtingen afgesloten i.v.m. onderhoud aan het beweegbare deel van de brug. Hiertoe word een omleiding ingesteld voor het verkeer. (brom-)fietsers en voetgangers kunnen altijd passeren over een van de fietspaden. Ook is de brug dicht […]

In de nacht van 7 op 8 januari is de Nijkerkerbrug (N 301) van 23.59 tot 06.00 uur in beide richtingen afgesloten i.v.m. onderhoud aan het beweegbare deel van de brug. Hiertoe word een omleiding ingesteld voor het verkeer. (brom-)fietsers en voetgangers kunnen altijd passeren over een van de fietspaden.

Ook is de brug dicht in de week van 21/1 tot en met 25/1, op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagnacht van 23.59 tot 06.00 uur.

Zie ook de informatie op Bereikbaar Gelderland.

 

Zoek