Tulpenroute Flevoland bijna van start!

Tulpenroute Flevoland vindt plaats van 13 april tot en met 5 mei 2019. Geniet van de bloemenzee aan tulpen, ontdek het unieke buitengebied van Zeewolde, Lelystad en Dronten en doe mee aan de leuke activiteiten langs de routes. Goed nieuws: de groei van de tulpen gaat voorspoedig, de eerste bloeiende tulpenvelden zijn al gespot! Het […]

Tulpenroute Flevoland vindt plaats van 13 april tot en met 5 mei 2019. Geniet van de bloemenzee aan tulpen, ontdek het unieke buitengebied van Zeewolde, Lelystad en Dronten en doe mee aan de leuke activiteiten langs de routes. Goed nieuws: de groei van de tulpen gaat voorspoedig, de eerste bloeiende tulpenvelden zijn al gespot!

Het doel van Tulpenroute Flevoland is om mensen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van Flevoland.  Dit gebeurt op een leuke manier, op diverse plaatsen kun je deelnemen aan een activiteit die georganiseerd wordt. Alle activiteiten in de regio zijn terug te vinden op de activiteitenkalender van de website van Tulpenroute Flevoland alsook op de evenementenkalender op deze website.

Korte greep uit de mogelijkheden in Zeewolde:

  • Ontbijt, lunch of high tea in de boomgaard bij Fruithal Smits
  • Rondleiding Wijngoed Wilgenhorst
  • Tulpenkunst in de etalage (zaterdag13 april t/m zondag 5 mei)
  • Koe in de wei, ben jij er bij?  (zaterdag 13 april)
  • Lente in de boomgaard bij Fruithal Smits (zaterdag 13 april)
  • Bekijk een windmolen van dichtbij bij Windpark Zeewolde (open dag 14, 22, 28 april en 5 mei)
  • Bezoek de Boerenmarkt “Meet & Greet met het buitengebied (zaterdag 20 april), deze dag zijn diverse bedrijven langs de route geopend (Kaasboerderij Bennesse, Wijngoed Wilgenhorst, Fruithal Smits, Hans & Grietje).
  • Paaseieren zoeken in de boomgaard bij Fruithal Smits (2e paasdag)
  • Belevingsdag in de Zuidlob (woensdag 24 april) – Nieuwe tulpenfietsroute door de Zuidlob
  • Tulpenlabyrinth lopen bij Blotevoetenpad Zeewolde

Zoek