Adverteren & mediaplan

Recreatiekrant – jaargang 2021

In 2020 hadden wij even een coronastop maar nu brengen wij de krant weer uit (een editie, grotere oplage). Het doel van deze krant is om (potentiële) bezoekers en inwoners van Zeewolde te verrassen met de uitgebreide mogelijkheden op recreatief en toeristisch gebied. Oftewel wij willen de lezers aanzetten Zeewolde te ontdekken. Zeewolde biedt namelijk volop ruimte en mogelijkheden om samen plezier aan te beleven! Ook nu in deze periode waarbij niet alles vanzelfsprekend is. Deze krant is  een waardevol informatiemiddel en unieke krant waar ondernemers & organisaties zichzelf in kunnen presenteren. Interesse? Check hier onze advertentie tarieven voor dit jaar.

Mediaplan

Wij zetten ons in om Zeewolde te doen opvallen, tussen al die andere plaatsen en regio’s waar je kunt recreëren. Want Zeewolde staat voor puur genieten en eindeloos plezier beleven en dat willen wij anderen graag laten weten! Dit dragen wij o.a. uit via onze on/offline communicatie, campagnes en evenementen. “Puur plezier” staat bij ons altijd voorop! Daarnaast brengen wij ondernemers in Zeewolde met elkaar in contact, geven waar nodig advies en ondersteuning. Onze activiteiten stemmen wij af met onze partners, denk daarbij bijvoorbeeld aan Visit Flevoland en Coöperatie Gastvrije Randmeren.

Geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Download hier onze folder en check de diverse mogelijkheden die wij jou, veelal gratis aanbieden. Toch nog een vraag? Geef ons belletje, wij zijn er voor jou!