Vollemaanwandeling

  • Dit event is voorbij.

Deze zaterdagavond organiseren Staatsbosbeheer en IVN Zeewolde een spannende wandeling in het Horsterwold. De wandeling is voor jong en oud, kinderen vanaf 6 jaar met ouders zijn van harte welkom. De start is om 19.30 uur vanaf de parkeerplaats bij Groepskampeerterrein de Banken,  in Zeewolde en de wandeling duurt circa twee uur. Deelname kost 4 euro per persoon; kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen 2 euro per persoon.

Het is dit weekend volle maan en uit ervaring weten we dat een boswandeling bij volle maan een heel bijzondere ervaring is. De dag loopt ten einde, de zon gaat onder, de schemer valt over het Horsterwold ….. de dag gaat over in nacht ….. de duisternis en geluiden van het bos worden je metgezellen. We gaan dit zien, horen, voelen en ruiken …. we gaan dit ervaren en beleven.

De wandelroute loopt door het Horsterwold en over de Voorlanden. Onderweg beluisteren we de volle maan serenade van de band Ackoord beluisteren. Er wordt ook verteld over onze maan. Bij het kampvuur kunnen de kinderen een lekkere versnapering gebruiken. En wie weet ontmoet je onderweg nog nachtdieren als de vos of uil. Maar bovenal beleef je de mystieke sfeer van het Horsterwold bij volle maan. Maak samen met de gids van Staatsbosbeheer/IVN deze wandeling door bos en over het strand.

Bij flinke storm of zware regenval gaat de wandeling niet door; raadpleeg vooraf de website van IVN Zeewolde  of van Staatsbosbeheer.

februari 03 2018

Details

Datum 3 februari
Tijd: 19:30 tot 21:30

Locatie

Groepskampeerterrein De Banken

Dasselaarweg 45
Zeewolde, 3896 LT

+ Google Maps

Bezoek website van locatie

Organisatoren

IVN Zeewolde
Website: Bezoek website van organisatie
Staatsbosbeheer
Telefoon: 036 5384416
Email:
Website: Bezoek website van organisatie