Floriade Preview blikt vooruit op 2022!

Volgend jaar opent Floriade Expo 2022 in Almere haar deuren voor het publiek. Vanaf dit voorjaar (2021) kan iedereen tot en met eind oktober alvast een kijkje komen nemen op het 60 hectare grote terrein van de Floriade. Je vaart met een boot over het Weerwater en onderweg maak je kennis met de Floriade-themapaviljoens en […]

Volgend jaar opent Floriade Expo 2022 in Almere haar deuren voor het publiek. Vanaf dit voorjaar (2021) kan iedereen tot en met eind oktober alvast een kijkje komen nemen op het 60 hectare grote terrein van de Floriade. Je vaart met een boot over het Weerwater en onderweg maak je kennis met de Floriade-themapaviljoens en je verkent het terrein met een treintje.

Tijdens de Floriade laat de Nederlandse tuinbouw samen met nationale en internationale deelnemers groene oplossingen zien die onze steden leuker, leefbaarder en duurzamer maken. Growing Green Cities is dan ook het thema van deze Floriade Expo 2022.

Verblijf boeken?
Zeewolde ligt op een half uurtje rijden met de auto vanaf het Floriade terrein. Ontdek de vele mogelijkheden voor een kort of langer verblijf in Zeewolde. De prachtige ligging van Zeewolde, aan het water en centraal in Nederland heeft namelijk veel te bieden. De uitgestrekte en bijzondere natuur, de diverse stranden, de gastvrijheid van de mensen, het dorpse karakter, de hang naar eerlijke producten, duurzaamheid en de vele sportmogelijkheden maakt het zo bijzonder. Zeewolde biedt puur plezier!

Floriade Expo is in 2022 geopend van 14 april t/m 9 oktober 2020.
www.floriade.com

 

Zoek