Fotowedstrijd “Een zomer in Zeewolde”

Ga jij de uitdaging aan? Deel met ons jouw mooiste natuur-, watersport-  of vakantiefoto met de ZOMER als thema. Wel goed om te weten: de foto moet in Zeewolde genomen zijn. En het leuke is, je kunt als inwoner, vakantieganger of dagrecreant deelnemen! Doe mee met deze fotowedstrijd en maak kans op een van de […]

Ga jij de uitdaging aan? Deel met ons jouw mooiste natuur-, watersport-  of vakantiefoto met de ZOMER als thema. Wel goed om te weten: de foto moet in Zeewolde genomen zijn. En het leuke is, je kunt als inwoner, vakantieganger of dagrecreant deelnemen! Doe mee met deze fotowedstrijd en maak kans op een van de leuke prijzen! Na beoordeling van de inzending zie je de vakantiefoto volgend jaar wellicht terug op de website of andere uitingen van Puur Zeewolde, puur plezier.

Prijzen

Hoofdprijs: Weekendje weg – aangeboden door  Camping Erkemederstrand
De mooiste inzending wint een weekend uit in een Marina Lodge. Deze luxe, comfortabele accommodatie staat direct aan het water en is geschikt voor vier personen (honden toegestaan). Verblijf uitsluitend buiten het hoogseizoen of in overleg.

2e prijs: Uitvergroting van gewonnen foto op canvas (60 x 40 cm).
3e prijs: Zeewolder hoodie (keuze uit vijf kleuren).

Doe mee! Inzenden kan tot 6 september 2021!
De winnaar van de mooiste foto 2021 wordt op 2 oktober a.s. bekend gemaakt.

Stuur vóór 6 september aanstaande jouw mooiste hoge resolutie foto (bij voorkeur via www.wetransfer.com naar info@puurzeewolde.nl) onder vermelding van Fotowedstrijd “Een Zomer in Zeewolde”.  of Stuur je foto (min. 1 MB en max 5 MB) naar info@puurzeewolde.nl en vermeld bij jouw inzending de locatie waar je foto is gemaakt. Deelname betekent dat je instemt met onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden “Een zomer in Zeewolde”

 • Door deel te nemen aan deze fotowedstrijd geef je stichting Puur Zeewolde toestemming de ingestuurde foto’s rechten vrij te gebruiken, met naamsvermelding, ter promotie van Zeewolde ongeacht of het een prijswinnende foto is. Copyright blijft bij inzender.
 • Foto’s dienen minimaal 1 MB groot te zijn (max 5 MB). Foto’s met een lagere resolutie worden niet beoordeeld door de jury of nominatie komt te vervallen. Max drie inzendingen per persoon (categorieën: natuur-, watersport- en of vakantiefoto).
 • Pornografische, seksueel getinte, gewelddadige- en of aanstootgevend materiaal wordt uitgesloten van deelname aan de actie.
 • Foto’s waarop namen van de fotograaf, organisaties, locaties, data en/of andere informatie staat worden uitgesloten van deelname (geen reclame-uitingen).
 • De natuur wordt niet verstoord bij het fotograferen.
 • Fotobewerkingen als retoucheren mag, foto manipulaties niet.
 • Gefotografeerde personen dienen akkoord te zijn met de inzending. Eventuele privacy claims zijn voor rekening van de fotograaf/inzender.
 • De ingezonden foto’s dienen in Zeewolde gemaakt te zijn, bij voorkeur in 2021.
 • Je kunt alleen meedoen als je woonachtig bent in Nederland, België of Duitsland.
 • De voorselectie wordt gemaakt door een vakkundige jury waarna winnaar gekozen wordt door het publiek via het social mediakanaal (Facebook) van stichting Puur Zeewolde.
 • De uiteindelijke prijswinnaar wordt bepaald door het publiek. De foto met het meeste aantal ontvangen likes op de foto  wint (publicatie Facebookpagina Puur Zeewolde). Bij gelijke eindstand beslist de jury. Over de nominatie en verkiezing van de winnende foto’s wordt niet gecorrespondeerd.
 • In alle gevallen waar niet in is voorzien beslist de organisatie, te weten stichting Puur Zeewolde.
 • Stemmen is maar één keer mogelijk per Facebookaccount. Het is niet toegestaan om het aantal stemmen te manipuleren. In geval van geconstateerde fraude, zijn wij genoodzaakt het materiaal verwijderen.
 • De winnaar wordt op 2 oktober 2021 bekendgemaakt via deze pagina en via de social mediakanalen van stichting Puur Zeewolde.

Zoek