Inspiratie- en recreatiekrant 2021 is uit!

De bewaarkrant van 2021 is vanaf nu weer verkrijgbaar. Een krant met allerlei suggesties om het verblijf in Zeewolde nog leuker te maken. Zeewolde, omgeven door water en natuurgebied is namelijk gemaakt om te recreëren.  Doordat Zeewolde diverse overnachtingsmogelijkheden bij campings, B&B’s, groepsaccommodaties en bungalowparken biedt, is het de perfecte plek voor een vakantie in […]

De bewaarkrant van 2021 is vanaf nu weer verkrijgbaar. Een krant met allerlei suggesties om het verblijf in Zeewolde nog leuker te maken. Zeewolde, omgeven door water en natuurgebied is namelijk gemaakt om te recreëren.  Doordat Zeewolde diverse overnachtingsmogelijkheden bij campings, B&B’s, groepsaccommodaties en bungalowparken biedt, is het de perfecte plek voor een vakantie in eigen land. Een plaats waar je nog volop ruimte vindt om te ontspannen, recreëren en plezier aan te beleven!

De papieren versies van deze bewaarkrant zijn beschikbaar via de recepties van de verblijfsrecreatie en op het folderpunt van Puur Zeewolde in het centrum van Zeewolde (Kerkstraat 17, De Leeuw Snacks).

Digitale versie is hieronder ook beschikbaar gesteld.

Veel leesplezier en wij wensen jullie een prettig verblijf in Zeewolde!

 

 

Zoek