MKB Schakelteam Flevoland
Hulp voor klein mkb in de horeca & vrijetijdssector!

Op 1 september is in Flevoland het MKB Schakelteam van start gegaan. Daarin werken de provincie en 26 andere partners uit Flevoland samen om één loket te creëren waar het kleine mkb (2–10 werknemers) terecht kan voor alle regelingen, ondersteuning en subsidies in Flevoland! Snel, makkelijk en – niet onbelangrijk – geheel kosteloos.

Het MKB Schakelteam Flevoland ondersteunt ook de kleine mkb-bedrijven werkzaam in de horeca en de vrijetijdssector. Zij kunnen voortaan gratis hulp krijgen bij verschillende vraagstukken waar ze mee worstelen.

Het MKB Schakelteam gaat met zes adviseurs kleine mkb-bedrijven adviseren en ondersteunen bij het maken van keuzes en vervolgens de stappen die gezet moeten worden.

Ook kosteloos is de bedrijfsvitaliteitsscan waarmee de ondernemer de ondernemingslat kan leggen langs zaken als strategie, financiën, marketing, personeel, organisatie en uitvoering en zodoende direct weet hoe de vlag ervoor staat. Doe de scan of maak direct een afspraak op www.mkbschakelteam.nl.