Natuurexcursies Horsterwold van start!

Ga overdag of in de avond met de gids van Staatsbosbeheer mee op safari door de Stille Kern van het Horsterwold. Stap in de ecokar en ontdek de highlights van deze nieuwe wildernis in het jongste natuurontwikkelingsgebied van Flevoland. Speur mee naar de wilde paarden, en spot met wat geluk ook de reeën en damherten […]

Ga overdag of in de avond met de gids van Staatsbosbeheer mee op safari door de Stille Kern van het Horsterwold. Stap in de ecokar en ontdek de highlights van deze nieuwe wildernis in het jongste natuurontwikkelingsgebied van Flevoland. Speur mee naar de wilde paarden, en spot met wat geluk ook de reeën en damherten van dit gebied. De gids vertelt je over het leven van deze dieren en hun rol in het landschap. Onderweg luister je ook naar de vele vogels die hier van dit halfopen boslandschap profiteren.

Deze excursie is 100% coronaproof, dit betekent wel dat er minder mensen dan normaal mee kunnen, namelijk max 14 personen! Om toch iedereen de kans te geven om mee te gaan rijdt deze wel vaker namelijk op de woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag.

Reserveren via website van Staatsbosbeheer.

Zoek