Ontdek Zeewolde met de Belevingskaart

Zeewolde is sinds deze week een Belevingskaart rijker, een vaste plattegrond waarmee de toerist, recreant en inwoner eenvoudig zijn of haar weg kan vinden. De kaart toont in één oogopslag alle leuke belevenissen die je in Zeewolde kunt meemaken. Of je nu iets zoekt op het gebied van verblijven, watersport, eten of drinken of leuke […]

Zeewolde is sinds deze week een Belevingskaart rijker, een vaste plattegrond waarmee de toerist, recreant en inwoner eenvoudig zijn of haar weg kan vinden. De kaart toont in één oogopslag alle leuke belevenissen die je in Zeewolde kunt meemaken. Of je nu iets zoekt op het gebied van verblijven, watersport, eten of drinken of leuke ideeën voor een dagje uit, alles staat erop. Handige QR-codes helpen je daarnaast nog verder op weg. Inmiddels zijn de recreatiebedrijven voorzien van deze handige panelen.

Afgelopen woensdag 16 juni werd een van de panelen onthuld door wethouder Egge Jan de Jonge & George Bedier de Prairie, een van de nieuwe eigenaren Glamping De Parel. Het park aan de Groenewoudseweg 71 is vanaf eind juni in bedrijf. “Wij kijken ernaar uit onze gasten op deze prachtige hernieuwde locatie te ontvangen. Kijk eens om je heen hoe prachtig het hier is, je recreëert midden in de natuur van het Horsterwold”, aldus George.

De Belevingskaart helpt je op weg!
Het idee achter de kaart is een poosje terug ontstaan. Doordat er nauwelijks tot geen activiteiten konden plaatsvinden werd er onderzocht hoe de bezoekers wel te laten genieten van alles wat Zeewolde te bieden heeft. Na wat brainstormen tussen de gemeente en stichting Puur Zeewolde was het idee van de plattegrond snel geboren. Een handige plattegrond met de activiteiten erop die je in Zeewolde kunt ondernemen. Leuke illustraties helpen je gelijk op weg de route te plannen en wil je iets meer erover weten dan brengt de QR-code je naar de website van Puur Zeewolde waar je nog meer inspiratie op kunt doen.

 

 

 

 

 

 

Foto Puur Zeewolde: v.l.n.r. Egge Jan de Jonge & George Bedier de Prairie.

Zoek