Promotie Puur Zeewolde, puur plezier

 

Puur Zeewolde, puur plezier‘ wil recreanten, toeristen en eigen inwoners verrassen met diverse bijzondere belevenissen van eigen bodem. Met als doel Zeewolde op de kaart te zetten als een aantrekkelijke omgeving om te recreëren en daarnaast te wonen en te werken.

Een gevarieerd evenementenaanbod met voor ieder wat wils levert daarbij een belangrijke bijdrage aan de positionering “Zeewolde puur plezier”. Evenementen met een economische en maatschappelijke meerwaarde komen eventueel in aanmerking voor een financiële bijdrage in het tekort voor de organisatie- en uitvoeringskosten.

Daarom werken wij op een verbindende en informerende aan het merk Zeewolde door het bieden van een platform over alle sectoren heen. Altijd onder het motto: Puur Zeewolde, puur plezier!

Maak gerust eens afspraak met ons!

Bel of mail ons gerust als je het met ons eens wilt hebben over evenementen, toerisme, dorpspromotie & informatievoorziening. Onze passie is om evenementen in Zeewolde te ondersteunen, te verbinden en te promoten om zo de bezoekers en inwoners van Zeewolde  te laten zien dat er altijd wat te beleven valt in Zeewolde

Wil je op de hoogte blijven van het zakelijke recreatieve en toeristische nieuws uit Zeewolde? Meld je dan hieronder aan voor onze zakelijke nieuwsbrief.


Contact
Stichting Puur Zeewolde, puur plezier
Grote Plaat 11, 3891 ZA  Zeewolde (postadres)
Tel 036 522 1405 / 06 21 86 53 96
info@puurzeewolde.nl