Schaatsen op natuurijs in Zeewolde

In Flevoland zijn er diverse mogelijkheden om te gaan schaatsen. Wat dacht je van schaatsen dwars door de prachtige natuur van Zeewolde, hier kan het! Dwars door de natuur Veel water rondom en in Zeewolde is vrij ondiep waardoor er al heel snel op geschaatst kan worden. Bijvoorbeeld bij De Biezenburcht (Harderbroek), op slootjes of […]

In Flevoland zijn er diverse mogelijkheden om te gaan schaatsen. Wat dacht je van schaatsen dwars door de prachtige natuur van Zeewolde, hier kan het!

Dwars door de natuur

Veel water rondom en in Zeewolde is vrij ondiep waardoor er al heel snel op geschaatst kan worden. Bijvoorbeeld bij De Biezenburcht (Harderbroek), op slootjes of plassen. Check van tevoren wel even of het veilig is, bij de lokale instanties of op www.schaatsen.nl/natuurijs. Hier vind je ook alle regels en maatregelen ten aanzien van schaatsen en corona.

Natuurijsbaan

Zoals bijna iedere stad of dorp in Flevoland heeft Zeewolde ook een ijsbaan. En wat is er leuker en gezelliger dan op jouw eigen ijsbaan te schaatsen. Dit weekend kan het. Wel met inachtneming van de coronamaatregelen natuurlijk. Meer info: www.ijsclub-zeewolde.nl.

 

Zoek