Stranden in Zeewolde!
Zon, strand en water, er is volop keus in Zeewolde! De stranden zijn door het ondiepe water vooral voor gezinnen met kleine kinderen een walhalla. Leuke bijkomstigheid, Zeewolde beschikt zelfs over meerdere strandlocaties.

Woldstrand
Dit strand grenst aan het dorp. Een fijn zandstrand waar vooral de plaatselijke bevolking graag komt. Het strand is verdeeld in zones: een strand voor jonge gezinnen, een jongerenstrand, een algemeen strand, een surfstrand en een hondenstrand. Op het strand vind je diverse sportvoorzieningen. Een trekker voor met name de jeugd is het Atol, het verdiepte zwemgedeelte.

Erkemederstrand
Het grootste strand van Zeewolde en Flevoland. Hier kun je genieten van maar liefst drie kilometer aan strand met hier en daar delen gras. Wil je de hond graag meenemen naar het strand, dat kan. Het Erkemederstrand is eerder uitgeroepen tot het leukste hondenstrand van Nederland.

Strand Vakantiepark RCN Zeewolde
Net ten zuiden van het dorp ligt dit vakantiepark met strand. In een afgezet deel kunnen de kleintjes veilig in het water spelen en vanaf een ander deel kun jet met een surfplank, sup of boot (ook verhuur) het water op.

Laakse strand
Het meest rustige strand in Zeewolde. Het strand bestaat uit verschillende kleine strandjes, door rietvelden gescheiden. Een gedeelte van het Laakse strand is gereserveerd voor naturisten.

Strand Beachclub De Eemhof – Jachthaven De Eemhof
Hier vind je een ruig zandstrand, grasveld. Voor mensen die even aan de waterkant willen uitrusten een leuke plaats, met uitzicht op Bunschoten-Spakenburg.