Eet lokaal – Steun de lokale horeca!

De gedeeltelijke lockdown als gevolg van de sterk gestegen coronabesmettingen heeft ervoor gezorgd dat de horeca weer voorlopig dicht is. Een klap die net als in het voorjaar hard aankomt. Om de inkomstenverliezen te verkleinen zijn diverse horecagelegenheden alweer even overgeschakeld op het afhalen en/of bezorgen van maaltijden. Het platform Horeca Zeewolde biedt een overzicht […]

De gedeeltelijke lockdown als gevolg van de sterk gestegen coronabesmettingen heeft ervoor gezorgd dat de horeca weer voorlopig dicht is. Een klap die net als in het voorjaar hard aankomt.

Om de inkomstenverliezen te verkleinen zijn diverse horecagelegenheden alweer even overgeschakeld op het afhalen en/of bezorgen van maaltijden. Het platform Horeca Zeewolde biedt een overzicht van de  restaurants, cateraars, cafetaria’s die aan huis bezorgen of waar afgehaald kan worden. De website verwijst door naar de bedrijven en is dus geen online bestelplatform zoals Thuisbezorgd.nl.

Op deze manier kun je toch nog van al dat lekkers kunt blijven genieten en je steekt meteen jouw favoriete horecaondernemer een hart onder de riem!

 

 

Zoek