Floriade Expo 2022

De Nederlandse tuinbouwsector is al decennia toonaangevend. Al die telers, tuinders en technici tonen eens in de tien jaar hun kunnen op de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade. Tot 9 oktober 2022 vindt in het speciaal aangelegde park in Almere de 7e editie plaats.  Het thema is  “Growing Green Cities”. Ruim vierhonderd experts uit alle delen van de […]

De Nederlandse tuinbouwsector is al decennia toonaangevend. Al die telers, tuinders en technici tonen eens in de tien jaar hun kunnen op de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade. Tot 9 oktober 2022 vindt in het speciaal aangelegde park in Almere de 7e editie plaats.  Het thema is  “Growing Green Cities”. Ruim vierhonderd experts uit alle delen van de wereld presenteren innovaties om onze steden aantrekkelijker, leefbaarder en duurzamer te maken. Breng een bezoek aan de weelderige tuinen, proef bijzondere groentes en geniet van een bont kunstprogramma. En dat alles op een steenworp afstand van Zeewolde.

Leuk om te weten
In de flow van de #GreenVibes is er in combinatie met Floriade van alles te beleven in onze provincie; van speciale Floriade-arrangementen tot leuke voordeelacties bij grootse attracties.

www.floriade.com

 

 

Zoek