In Zeewolde staan langs de invalswegen in totaal vijf digitale informatieborden voor het aankondigen van evenementen & activiteiten in Zeewolde. Deze borden zijn eigendom van de gemeente en worden van informatie voorzien door stichting Puur Zeewolde. Oftewel, Puur Zeewolde behandelt de aanvragen en zorgt voor publicatie.

Puur Zeewolde toetst aan de hand van het gemeentebeleid of een aankondiging wel of niet geplaatst kan worden. In totaal kunnen er maximaal vijf berichten meedraaien in een bepaalde periode (draait minimaal drie dagen mee tot maximaal een week). Dit betekent dat de aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Kosten 20 euro per melding (minimaal 3 en maximaal 7 dagen). Dit bedrag dient vooraf betaald te worden (via iDEAL).Mocht dit niet mogelijk zijn neem dan contact op met onze marketingafdeling.

N.B.: de borden zijn inmiddels verouderd waardoor niet altijd alle borden beschikbaar zijn. Mocht dit het geval zijn dan neemt de marketingafdeling van Puur Zeewolde contact met je op over compensatie in het aantal dagen op de andere borden. Momenteel storing op het bord aan de Zeewolderwijk (t.h.v. rotonde Deka/Kaleidoscoop).

Download: Beleid digitale aankondigingsborden Gemeente Zeewolde

Activiteit of evenement aanmelden?
Vul onderstaand formulier in, na ontvangst nemen wij deze in behandeling.

Ga naar reserveer en bestelpagina