Puur Zeewolde app zorgt voor nog meer inspiratie

            Vanaf nu kunnen bezoekers en inwoners gebruikmaken van de nieuwe gratis Puur Zeewolde app. Met behulp van diverse gebruiksvriendelijke zoekmethoden vind je eenvoudig nuttige informatie over bezienswaardigheden, activiteiten, horecagelegenheden, winkels en het laatste nieuws over evenementen, theatervoorstellingen, etc. Het gebruik van de app biedt iedereen veel voordeel! Informatie en […]

 

 

 

 

 

 

Vanaf nu kunnen bezoekers en inwoners gebruikmaken van de nieuwe gratis Puur Zeewolde app. Met behulp van diverse gebruiksvriendelijke zoekmethoden vind je eenvoudig nuttige informatie over bezienswaardigheden, activiteiten, horecagelegenheden, winkels en het laatste nieuws over evenementen, theatervoorstellingen, etc. Het gebruik van de app biedt iedereen veel voordeel!


Informatie en navigatie

Het hele Internet afzoeken hoeft nu niet meer, met deze app heb je direct alle informatie bij de hand. Van alle bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden wordt een adres, een afbeelding, een korte beschrijving en details zoals contactgegeven weergegeven. De Google map link helpt je nog sneller op die locatie aan te komen.

Diverse zoekmethodes
Het zoeken gaat eenvoudig: je zoekt op naam of op categorie. “Persoonlijke favorieten” stel je eenvoudig in door de pushnotificaties aan te zetten. Als er dan iets nieuws verschijnt in jouw categorie dan ontvang je hier gelijk een bericht over. En wil je geen evenement meer missen dan sla je die eenvoudig op in jouw agenda en je krijgt een paar dagen voorafgaand aan het evenement een seintje dat het plaatsvindt. Ook het delen van de locaties, evenementen met anderen gaat eenvoudig via de app, slechts een vingerklik. Op deze manier kun je anderen ook betrekken bij jouw plannen. Houd de knop Aanbiedingen goed in de gaten, wie weet komt daar een aantrekkelijk voordeeltje voor jou voorbij.

Eropuit magazine
Inspiratie kan ook offline gehaald worden. Het glossy magazine is naast andere toeristische informatie, verkrijgbaar bij de verblijfsrecreatie en het folderpunt van Puur Zeewolde in het centrum van Zeewolde. “Met deze gids bieden wij een mooi platform voor bezoekers die liever iets in de hand hebben”, aldus Stein Docter (projectleider Puur Zeewolde). “En het is belangrijk ook die bezoeker iets te kunnen bieden aangezien niet iedereen dezelfde informatiebehoefte heeft”.

De app is nu nog alleen in het Nederlands en is geschikt voor zowel iPhone als voor Android. Download eenvoudig de app hieronder via de QR-code.

 

Play Store
App Store

 

Zoek