Sinterklaas Zeewolde

Sinterklaas is weer in Nederland en sinds deze week ook in Zeewolde.  Op zoek naar leuke tips om in de Sint sfeer te komen? Dat treft! Wij hebben de leukste tips en activiteiten alvast voor je op een rijtje gezet.

   7x activiteiten om te doen

Laat je inspireren of ga ze allemaal af.

Senioren high-tea | Woe. 23 november (14.00-16.00 uur) *
Een gezellige middag voor senioren in de Oude Bieb (Raadhuisstraat). Sinterklaas heeft beloofd deze middag ook even gezellig aan te schuiven. Aanmelden wel noodzakelijk.

Sint leest voor | Za. 26 november (11.00 uur) *
Feest in de bieb! Sinterklaas en de Pieten komen vandaag voorlezen in de FlevoMeer Bibliotheek.
Adres: Kerkstraat 2.

Pepernoten bakken | Woe. 30 november (15.00-16.00 uur) *
Komen jullie gezellig pepernoten bakken bij Bakkerij de Toren? Er zijn Pieten aanwezig en misschien komt de Sint nog wel even kijken bij jullie baksels. Adres: Torenstraat.

Ontmoet de Pieten in het centrum van Zeewolde | Za. 26 november & Za. 3 december
Deze zaterdagen is het extra gezellig boodschappen doen in het centrum van Zeewolde. Kans is namelijk groot dat je dan de Pieten en Muziekpieten tegenkomt.

IVN Pepernotenwandeling | Za. 3 december
Volg de ‘pepernoten’ die in bomen en struiken hangen bij de Roode Schuur. Onderweg krijg je allerlei leuke weetjes over het bos en de natuur, alles natuurlijk helemaal in de sfeer van Sinterklaas.
Adres: Dasselaarweg 29.

Pietenmutsspeurtocht | 19 november t/m 1 december
Op zoek naar een leuk uitje met de kinderen in de buitenlucht? Help de Pieten hun muts terug te vinden in het Speelbos De Zevensprong in Zeewolde en zoek daarbij de negen verstopte letters en begin met puzzelen. Woord gevonden, stuur deze in naar info@puurzeewolde.nl en wie weet win je iets lekkers. Een heerlijk ontspannend rondje in de natuur met de kleintjes.
Adres: Speelbos De Zevensprong, Groenewoudseweg 7.

Beleef de Magische pieten dagen bij Hans & Grietje | Meerdere data in november & december
De Pieten zijn te druk en hebben hulp nodig en zijn op zoek naar Hulppieten. Ben jij een echte Hulppiet? Hier kom je alleen achter als je het Pietenparcours bij Pannenkoekenhuis en speelpark Hans & Grietje goed afgelegd hebt. Wat denk je? Behaal jij jouw Pietendiploma?
Data: 26-27 november & 3-4 december / Adres: Sternweg 2a.

*Organisatie stichting Pieten on tour, een organisatie die door sinterklaasbezoeken geld ophaalt voor kinderen uit minderbedeelde gezinnen.